Kamp Šimuni

Šimuni je majhno ribiško naselje, katero nedaleč od samega jedra naselja ponuja enega izmed najbolj prepoznavnih kampov v celotni Evropi, kamp Šimuni, tako rekoč biser med kampi, kamor letno zahaja na tisoče in tisoče turistov, kateri se vedno več kot zadovoljni vračajo tudi druga leta. Kamp Šimuni se namreč razprostira na petintridesetih hektarih postavitvene površine, kjer lahko postavite tako šotore kot druge bivalne zadeve. Seveda ima kamp na svoji posesti tudi mobilne hišice, katere so opremljene po vseh najvišjih standardih in so tako vsako leto polno zasedene. Največji ponos, katerega kamp Šimuni še posebej poudarja je enainosemdeset tisoč kvadratnih kilometrov dolga povsem peščena plaža, katera nudi tudi del namenjen otrokom, ter del, kjer se vam lahko v vodnih radostih pridružijo celo hišni ljubljenčki.
 Kamp Šimuni

Kamp Šimuni

Sezona kampa je od 1.1. do 31.12., kar pomeni, da je delujoč celo leto. Kamp Šimuni je osvojil tretje mesto leta 2012 v akciji Naj kamp, kjer so sodelovali vsi večji kampi v Dalmaciji, leta 2011 pa je bil na drugem mestu. Imate možnost bivanja v mobilnih hišicah, ki so ločene od prostorov za kampiranje v prikolicah, šotorih in avtodomih. Na parcelah, ki so v obliki teras različnih oblik, so različnih velikosti in opreme, kjer dobite tudi elektriko in vodo. Imajo pa tudi neparcelirane prostore. Da pa ne bi rabili po živila hoditi v mesto Šimuni, ki je oddaljeno le kilometer, pa kamp ponuja ribarnico, prodajalno sadja, trgovino in seveda tudi picerije in restavracije. Če pa vam dopoldne ob plaži zapaše kavica, pa imajo tam tudi gostilno.

Zabava v kampu Šimuni

Zabave v kampu Šimuni tako rekoč nikoli ne zmanjka saj ponujajo razne atraktivnosti tako za otroke, kot tudi za mlade ter seveda odrasle. Za otroke so predvsem popularne razne igre, katere vodijo usposobljeni animatorji, ki so tako rekoč celoten dan na razpolago za zabavanje vaših otrok. Prav tako so organizirani tudi razni športni turnirji, na razpolago pa je celo mini disko, kjer se lahko najmlajši predajo plesu in zabavi. Za odrasle se prav tako najdejo mnoge športne aktivnosti ter podobne dejavnosti, v katerih boste zagotovo več kot uživali. Na plaži imate celo možnost igranja najrazličnejših igric, katere se nahajajo v tako imenovani ‘game room’.

Restavracija Mali Raj

Otok pag že tako slovi po izvrstni kulinariki in tako odlični hrani, katera buri duhove v srcih mnogih turistov. Tako vam v kampu Šimuni na razpolago ponujajo restavracijo Mali Raj, kjer hrana zadovolji prav vsakega gurmana, saj je pripravljena precizno in še kako okusno! Hrana, katero lahko dobite v restavraciji je povsem raznolika, tako se lahko odločate med kitajsko, tajsko, indijsko, mehiško, italijansko ter špansko kuhinjo ter mnogimi drugimi.

Kamp Šimuni
5 (100%) 1 vote