Kamp Straško

Nekateri ljudje uživajo v tem, da na svojem dopustu zgolj sedejo in čakajo, drugi pa jim strežejo, med tem, ko drugi raje uživajo v naravi in se tako predajajo užitkom kampiranja. Eden izmed najboljših kampov, znanih po celi Dalmaciji ter tako rekoč celi Evropi pa je kamp Straško, kateri leži na prelepem otoku Pag. Pag že tako slovi po izjemno dobrem ambientu in izjemnim podnebjem, ki turistom omogoča nepozabne počitnice, če pa pomislite, da bi svoj dopust na tem otoku preživeli v naravi, kjer je ambient še toliko lepši in se vsako jutro prebudite v svež dan si gotovo želite na morje odriniti še danes! Poiščite ga na zemljevidu in si izračunajte vse potrebne podatke, ki jih potrebujete za pot.
 Kamp Straško

Kamp Straško

Postavitev kampa in njegova ponudba

Kamp Straško je eden izmed najlepših in tako tudi najpopularnejših kampov v tako rekoč celotni Evropi in vsako leto ga obišče več deset tisoč obiskovalce, kateri se skoraj vsako leto vrnejo v še toliko večjem številu. Kamp Straško namreč ponuja okoli sedeminpetdeset hektarov postavitvene parcele, na katerih lahko postavite svoja šotorišča oziroma druge bivalne objekte v katerih želite preživeti svoj dopust. Prav tako Kamp Straško ponuja tudi dvajset hektarov nudističnega območja, ter senco pod veličastnimi hrasti ter bori. Celoten kamp je priklopljen na elektriko in vsaka kamp parcela meri kar sto dvajset kvadratnih metrov. Kamp šteje tudi kar dvanajst toaletnih postaj, od katerih jih je bilo osem pred kratkim renoviranih in so tako opremljeni po vseh najvišjih možnih standardih. V kampu imate tudi možnost mobilnih hišic, ki so hlajene s klimo, celoten kamp pa je pokrit tudi z brezžično povezavo.

Atraktivnosti ter rekreacija

Kam Straško ima velik športno rekreacijski center, ki ponuja več različnih vrst športa in seveda rekreacije. Tako lahko med preživljanjem vašega dopusta v kampu uživate v odbojki na mivki, tenisu, se sproščate na igriščih za košarko, nogomet ter drugih. Prav tako imate na voljo studio za aerobiko ter fitnes center, v katerem imate možnost najema koles.

Kamp Straško
Oceni tole stran!