Zrče 2018

Zrće 2018 – Oglej si zanimive video posnetke
Takoj, ko slišimo besedo Pag, pomislimo na kaj drugega kot Zrče, razvpite nočne klube, ki so znani tako rekoč po vsem svetu in jih tako vsako leto obišče na tisoče mladih in seveda tudi tistih malo starejših. Na otoku Pag, oziroma bolj natančno rečeno v Novalji se vsako leto zbere veliko število mladih, željnih zabave, ki so tako rekoč celo leto čakali na poletje, na dneve, ko bodo spet lahko obiskali svetovno znane Zrče. Zrče namreč vsako leto gostijo številne znane glasbenike, ki s svojo glasbo pozno v noč, tja vse do jutranjih ur zabavajo občinstvo in vedno poskrbijo za nepozabno zabavo. Zrče imajo poleg tega na razpolago številne klube, ki ponujajo razne vrste najrazličnejših pijač ter koktajle, ki so v poletnih časih še kako popularni.

Jet Ski Zrče

Velikokrat so tiste, najlepše plaže človek nedosegljive, ali pa vsaj nedosegljive po kopnem, kar pomeni, da si moramo za obisk slednjih umisliti kakšen čoln ali kaj podobnega, ki nas bo lahko do tja prepeljalo po vodi. Izvrstna zadeva katero lahko v tem primeru koristimo v Zrčah, na Otoku Pag je Jet ski. Jet ski ni sicer nič drugega kot le nekakšno angleško ime za vodne skuterje, se pravi tiste male hitre tako rečeno čolničke, ki izgledajo kot nekakšni motorji, ki vozijo po vodi. Jet ski ali po naše vodni skuterji se lahko dobijo na sami obali Zrč za primerno ceno, lahko pa si jih sposodite za najman deset minut, ter največ dve uri, če bi slučajno želeli skuterje imeti za več časa, kot je predpisano pa se morete o tem posebej dogovoriti z lastnikom oziroma organizatorjem.

Wake Park Zrče

Za tiste ljudi, ki imajo radi adrenalin in divje zadeve, ob katerih ti dobesedno zavre kri je zagotovo ena izmed največjih in najboljših atraktivnosti ravno Wake park. Wake park oziroma s polnim imenom Wakeboard park je poseben način nekakšnega vodnega smučanja, kjer se s posebnim bordom spustite preko vodne površine, naprej pa vas vleče na žico pripeta ročka. Seveda imate med vožnjo lahko tudi par ovir, katerim se lahko ali izognete ali pa jih seveda uporabite za izvedbo raznih trikov. Wake park je tako izjemno dobra odločitev za vse tiste, ki imajo radi adrenalin, saj ga bodo s slednjim doživeli toliko, kot še nikoli poprej.

Nočni klubi Zrče

Zrče so najbolj znane seveda po svojih odličnih plažah, ter prav gotovo po vseh izjemnih nočnih klubih, kateri so tudi zaslužni za nepozabne zabave, ki se tako rekoč odvijajo celo poletje, vsak dan v tednu. Eden izmed tako gotovo najbolj znanih klubov je seveda klub Papaya, ime, ki je prav gotovo znano vsakemu človeku, ki je kdajkoli stopil v Zrče. Klub Papaya je znan predvsem po tem, da vsako leto na oder pripelje svetovno znane DJ izvajalce ter druge glasbenike, ki poskrbijo za nepozabne noči. Prav tako se v klubu Papaya dobi tudi najpopularnejše, če ne že celo znamenite koktajle, tako brezalkoholne kot seveda tudi alkoholne, s katerimi se gostje osvežujejo v vročih nočeh, tako, da lahko še naprej sledijo vsej zabavi na plesišču kot tudi izven njega.

Zrče 2018
4.2 (84%) 5 votes