Apartmaji Glavan na otoku Pag – zelo ugodna cena in dobra lokacija

Apartmaji Glavan se nahajajo na odlični lokaciji na otoku Pag. Najamete jih lahko po zelo ugodni ceni. Apartma za 4 osebe lahko najamete že od 30 evrov na noč, apartma za 6 oseb pa že od 40 evrov dalje. Točne cene za vsak apartma posebej lahko preverite malo nižje, kjer je opisan vsak apartma posebej.
 
Apartmaji se nahajajo v neposredni bližini morja (tukaj sicer ni za kopanje) in 300 metrov od čudovite peščene plaže Prosika. Da si boste bolje predstavljali lokacijo apartmaja, si poglejte spodnji video.
 

Apartmaji Glavan se nahajajo v stavbi, ki jo vidite na zgornjem videoposnetku in so na voljo v različnih kapacitetah, vse pa odlikuje izredno ugodna cena, ki vsakomur omogoča prijetne počitnice s pogledom na morje, apartmaji pa so od najbolj oblegane paške plaže, Zrće, dovolj oddaljeni, da vas hrume mladih turistov ne bodo motile na vašem letnem oddihu.

Na voljo imate apartmaje različnih velikosti, in sicer:

  • glavni apartma (4 + 2) v pritličju, ki ima dve 2-posteljni sobi, bivalni prostor z raztegljivim kavčem in velik balkon, popoln za jutranjo kavo ob sončnem vzhodu s pogledom na morje. Ta apartma je zaradi pritlične lege odličen za družine z majhnimi otroci in starejše osebe. Cene nočitev za ta apartma so naslednje:

     

          MAJ: 40 €               JUNIJ: 40 €                JULIJ: 60 €                AVGUST: 70 €              SEPTEMBER: 40 €

Apartmaji Glavan

 

  • apartmaja Bura in Jugo (3 + 1) se nahajata v 2. nadstropju, kjer je poleg bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico še 3-posteljna soba in nadkrit balkon, popoln za jutranjo kavo ob pogledu na morje. Apartmaja je na voljo že za zelo ugodnih 30 eur.

     

          MAJ: 30 €               JUNIJ: 40 €                JULIJ: 50 €                AVGUST: 50 €              SEPTEMBER: 30 €

Apartmaji Glavan

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in si zagotovite svoj termin v objemu zdravilne paške narave.

 

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Število oseb:

Dodatna vprašanja:

Glavna in najlepša paška plaža Prosika je od apartmajev oddaljena le kratek sprehod. Plaža je primerna za vse starosti, na njej pa najbolj uživajo otroci, ki se lahko brez skrbi igrajo v varni plitvi vodi. Ob plaži je na voljo vrsta lokalov in ponudnikov različnih aktivnosti, zato vam tam zagotovo ne bo dolgčas, saj je z otroškimi igrišči, tobogani, možnostjo izposoje opreme za vodne športe in športnimi igrišči poskrbljeno za vse. Na plaži boste ob prijetnem vetrcu lahko tudi prebrali najljubšo knjigo in si nabrali novih moči.

Pag je že dolga leta priljubljena dopustniška točka za mnoge turiste iz vsega sveta. Privabljajo jih prijazni ljudje, čudovite plaže, kristalno čisto morje in bogata zgodovina. Mesto je bilo ustanovljeno v 15. stoletju in predstavlja eno redkih ohranjenih srednjeveških mest. Edinstvena kultura, katere prepoznavni znak je poleg vzreje ovac, izdelave sira in proizvodnje soli vsekakor paška čipka, ki jo izdelujejo že več kot sto let.

Apartmaji Glavan

 

Apartmaji pa se nahajajo tudi v neposredni bližini zdravilnega blata, ki se je v obliki mulja tisočletja nabiral na morskem dnu, zdaj pa nanj mnogi prisegajo kot odlično mazilo za izboljšanje kože.

Ne odlašajte in si preko zgornjega kontaktnega obrazca zagotovite čudovite počitnice!

 

Apartmaji Glavan na otoku Pag – zelo ugodna cena in dobra lokacija
5 (100%) 3 votes