Apartmaji Glavan – Vlašići, Otok Pag

Ko se boste peljali po vasici Vlašiči, na otoku Pag, boste na koncu našli turistični biser, ki se nahaja na levi strani zaliva, če smo usmerjeni proti paškemu mostu. Dopustnikom običajno ni tako znan je pa eden tistih, ki ga priporočaš takoj, ko ga odkriješ. Ob prihodu vas bo presenetila spokojnost lokacije, lepota narave ter privatna plaža, ki je od vhoda v apartmaje oddaljena le 10 metrov. Tukaj se čas ustavi. Pozabili boste na stres in se popolnoma sprostili ter uživali kvaliteten čas z družinskimi člani in prijatelji, daleč od mestnega vrveža. Tudi za otroke je lepo poskrbljeno. Brezskrbno igranje ob ali v morju, do katerega vodijo kamnite stopnice zaščitene z ograjo, ali na velikem travnatem vrtu, ki je ograjen in ponuja tudi bogato senco pod figovim drevesom, ko je vročina prevelika, otrokom zagotavlja varnost ter staršem veselje.
Do morja lahko dostopate po dveh poteh. Prva je ožja, daljša ter kamnita, ker je v glavnem namenjena ribolovu ter privezu bark. Druga, za razliko od prve, nudi vse ostale radosti kot je kopanje, branje knjig ter igranje. Peščena plaža z nizko vodo ter ponekod kamenjem, bo ugajala ljudem vseh starosti. Dostopa sta praktično en poleg drugega tako da med tem, ko očetje ribarijo in mamice berejo knjigo, otroci mirno plavajo in se igrajo pod nadzorom obeh.

Kontaktirajte lastnike apartmaja in jim pošljite informativno povpraševanje za sezono 2018

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Število oseb:

Dodatna vprašanja:

Gospod in gospa Glavan v apartmaje vlagata veliko energije, ker želita, da se gostje počutijo kot doma. V ta namen sta se odločila, da bosta v kletnih prostorih dvo nadstropne hiše zgradila prostor za druženje, kamor se bodo lahko gostje umaknili v primeru slabega vremena. Da sta zelo prijazna boste ugotovili že po prvem dnevu. Goste namreč sprejemata že več kot 25 let zato poznata vse njihove želje in potrebe, ne glede na to iz kje prihajajo. Mi smo bili zelo veseli, ker so nas po dolgi poti tako lepo sprejeli. Ko smo avto parkirali na zavarovanem parkirišču nam je lastnik prijazno ponudil pijačo ob kateri smo kramljali o poti, okolici, možnih izletih in podobno.

Pojasnil nam je, da ima veliko gostov tudi iz Slovenije in da se zelo radi vračajo zaradi individualnega pristopa, umirjenega počitnikovanja ter bližine morja. Ker smo si zaželeli aktivnih počitnic smo povprašali tudi za pešpoti in možne aktivnosti ter dobili informacijo iz prve roke. Svetoval nam je pohod na drugo stran zaliva, vse do rta kjer se nahaja sončna ura. Od tam je možno plavati do bližnjega otoka, ki se imenuje Veli Sikavec, ki je od kopnega oddaljen 200 do 300 metrov. »Za tiste, ki si želijo plesa ter raziskovanja pa je vedno na voljo izlet do mesta Pag, ki je oddaljen le 15 km«, je dodal.

Ena izmed prednosti apartmajev je, da imate na voljo večje in manjše apartmaje. Dva apartmaja sta primerna za 2+1 osebi, en za 3+1 ter za 4+1. Ne glede na to ali pridete s prijatelji ali družino vam lahko nudijo zasebno sobo ali skupno.

apartmaji glavan

Vsi se lahko pohvalijo z razgledom na morje, wifi povezavo, televizijo, udobnostjo ter čistočo, kuhinjskimi pripomočki ter balkonom na katerem lahko mirno delate ali pa opazujete naravo. Lovljenje rib, mirno plavanje brez mestnega hrupa ter čista voda bodo pripomogli k temu, da bo vaš dopust kar se le da popoln. Če ste ljubitelji živali lahko s seboj pripeljete tudi vašega ljubljenčka. Prej pa o tem le obvestite lastnika.

 

Apartmaji Glavan – Vlašići, Otok Pag
5 (100%) 5 votes