Apartmaji Na plaži, Povljana

Nastanitev na jugu otoka Pag, v vasi Povljana bo popolna, če izberete apartmaje Na plaži, kjer se zlijeta udobje ter privilegirana okolica. V prelepem naravnem zalivu, ki ponuja božanski mir in kristalno bistro vodo boste našli inspiracijo ter ravnovesje. Tik ob plaži, samo 10 metrov stran od obale in 3 metre od najbolj znane plaže, Dubrovnik, se nahaja luksuzna vila, ki vas bo s svojo moderno opremo, zelo lepo urejeno okolico, pogledom na morje, bližino restavracij, gozdom, ki v poletnem času nudi prijetno senco ter zdravilnim naravnim blatom jezera »Segal« razvajala ves čas dopustovanja. Najmlajši bodo uživali na svežem morskem zraku kjer bodo lahko tekli po plaži med tem, ko bodo starši sedeli na kavi v restavraciji, ki je locirana nekaj metrov stran od apartmajev in na svojem menu-ju ponuja raznovrstno hrano, tako morsko, mesno kot pice, testenine in solate. Mi smo si zaželeli sveže morske hrane in smo bili zelo zadovoljni. Velika porcija kalamarov, z bogato prilogo, nam je dala dovolj energije, med drugim, za 10 minutni sprehod do t.i. zdravilišča o katerem so nas poučili prijazni lastniki, da je naravno zdravilo za artritis in kožna obolenja. Oddaljen je le nekaj minut od restavracije ter bara kjer lahko ob poznih večerih in kozarčku domačega vina zaigrate biljard ali odbojko na mivki.
Zaradi vsega omenjenega se apartmaji kar hitro polnijo, zato ne čakajte predolgo. Prepričani smo, da boste v ponudbi našli en apartma, ki bo kot nalašč za vas. Na voljo imate štiri prostorne apartmaje za 4+2 osebi ter štiri manjše, za 2+2 osebi v katere se boste preprosto zaljubili. Njihova zunanjost in notranjost vas bo očarala. Popolna oprema kuhinje, wifi, televizija, klima, prostoren balkon z razgledom na morje, zavarovan parkirni prostor ter zunanji prostor za otroško igranje so zagotovljeni. Notranja oprema je praktično nova, dnevna soba in kopalnica zelo prostorni; slednja s pralnim strojem in vsemi potrebnimi policami za shranjevanje brisač in toaletnih torbic. Prijazni lastniki vam nudijo tudi možnost najema koles ter čolna, če si boste želeli odpeljati do bližnjega otoka ali bolje spoznati mesto Povljana, ki postaja vse pomembnejše turistično središče.

Kontaktirajte lastnike apartmaja in jim pošljite informativno povpraševanje 

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Število oseb:

Dodatna vprašanja:

Ves čas dopustovanja se boste lahko sproščali ob zunanjem kaminu in med prijetnim kramljanjem, šumenjem morske vode ter prijetni senci vinske trte spekli vaše najljubše jedi. Tudi velik balkon v apartmajih vam bo nudil dovolj prostora za pripravo jedi ter popestril rutinska kosila z imenitnim občutkom mirnosti ob pogledu na spektakularne sončne zahode. Sproščanje pa se tukaj ne konča. Lahko se ohladite ob velikih palmah na peščeni, kamniti ali plaži iz mivke, ki jih v mestu Povljana ne primanjkuje in hkrati preberete knjigo za katero do sedaj niste imeli časa. Če si želite, da tokrat drugi poskrbijo za vaše udobje rezervirajte apartma Na plaži.

apartmaji povljana na plaži

Pogled iz balkona na plažo

Apartmaji Na plaži, Povljana
Oceni tole stran!