Apartmaji Pag

Apartmaji Pag v katerih boste doživeli nepozabne počitnice na tem prelepem Hrvaškem otoku. Otok Pag vam v poletnih mesecih nudi veliko sončnih, toplih dni, ki jih boste lahko maksimalno izkoristili v toplem, kristalno čistem morju. Na otoku Pag je veliko različnih plaž, kjer boste zagotovo našli primeren kraj za preživljanje vašega več kot zasluženega dopusta.

Apartmaji Pag ponudba:

hiša irena

Hiša Irena

apartmaji ljiljanka vjera šalinović

Apartmaji Šalinović

apartmaji galinec

Apartmaji Galinec

apartmaji ivan alaburić

Apartmaji Alaburić

apartmaji lončar

Apartmaji Lončar

hiša zoja

Hiša Zoja

apartma šime

Apartma Šime

apartmaji šime marija zubović

Apartmaji Zubović

Na otoku Pag so v poletnih dneh apartmaji Pag zelo iskana namestitev, saj se na otok Pag vsako leto vrača ogromno število turistov iz praktično vseh koncev Evrope, zato pohitite pri rezervaciji apartmajev, da boste imeli zagotovljeno prosto mesto na tem prečudovitem, s soncem obsijanem Hrvaškem otoku. Ponudba apartmaji Pag je zelo široka, tako da bo verjetno vsak našel nekaj, kjer bo lahko maksimalno izkoristil svoje proste dni s svojimi najbližjimi. Apartmaji Pag so razpršeni po vsem otoku, kar vam omogoča, da se namestite tam, kjer si to tudi najbolj želite.

Apartmaji Pag opis:

 

 irena

Hiša Irena

Hiša Irena spada med široko ponudbo apartmaji Pag, saj se nahaja na tem čudovitem otoku zalo blizu mesta Pag, ki si ga morate vsekakor ogledati. Hišo Irena vam njeni lastniki dajejo v najem kar celo, tako da boste lahko na dopust odšli v zelo velikem številu. V primeru najema vam bo na voljo kar 5 kopalnic in 5 spalnic, pa tudi vrtni žar in privez za vaše plovilo. Beri več!

 vjera šalinović

Apartmaji Šalinović

Apartmaji Ljiljanka Vjera Šalinović so prav tako v ponudbi apartmaji Pag, saj se prav tako nahajajo na tem prelepem otoku. Apartmaji se nahajajo približno 5 minut hoje od mestnega centra in podobno razdaljo boste morali prehoditi do najbližje plaže. V ponudbi imajo več apartmajev s kapaciteto oseb 2+2, ki so klimatizirani in opremljeni s satelitsko televizijo, ki jo v primeru lepega vremena verjetno sploh ne boste potrebovali. Beri več!

galinac

Apartmaji Galinec

V kolikor iščete apartma, ki je od plaže oddaljen samo nekaj metrov, potem so apartmaji Galinec iz ponudbe apartmaji Pag prav gotovo prava izbira za vas. Od morja oddaljeni le nekaj metrov, klimatizirani prostori, polno opremljeni z možnostjo uporabe vrta in vrtnega žara. Beri več!

alaburić

Apartmaji Alaburić

Apartmaji Pag Ivan Alaburić se nahajajo v mirnem kraju na otoku Pag, ki se imenuje Vlašići. V svoji ponudbi vam ponujajo velik apartma, ki je zelo dobro opremljen in se nahaja zelo blizu prve plaže, katero gostje večinoma uporabljajo. Za vrtni žar in parkirišče je poskrbljeno, tako da o tem vam ne bo potrebno skrbeti v kolikor se odločite, da tu preživite svoj dopust. Beri več!

 

apartmaji pag

 

lončar

Apartmaji Lončar

Apartmaji Pag Lončar vam bodo omogočili, da boste svoj dopust preživeli na krasni lokaciji v mestecu Caska, ki je znan po tem, da je tam veliko miru, tako, da se boste lahko nemoteno spočili od napornega, delovnega leta, ki je prav gotovo za vami. V svoji ponudbi imajo več apartmajev, njihove kapacitete in oprema pa so različni. Beri več!

zoja

Hiša Zoja

Apartmaji Pag v hiši Zoja so odlična izbira za ljudi, ki se na dopustu neradi kaj preveč gibljejo, saj je plaža oddaljena samo kakšnih 20 metrov, prav tako pa je blizu tudi trgovina, ki ni oddaljena več kot 100 metrov od apartmajev. Ponudniki vam nudijo 3 apartmaje, ki se po kapacitetah razlikujejo. Beri več!

šime

Apartma Šime

Apartmaji Pag Šime vam ponujajo nastanitev v mestu Pag, kar pomeni, da boste na svojem dopustu v središču dogajanja, saj se v mestu Pag v sezoni nabere kar nekaj ljudi. Apartma vam nudi pogled na morje, ki je od apartmaja oddaljen le nekaj korakov peš, tako da vam ne bo potrebno premikati vašega avtomobila, pa tudi ko boste želeli obiskati trgovino, boste to lahko naredili kar peš, saj je oddaljena le dobrih 200 metrov od apartmaja. Beri več!

zubović

Apartmaji Zubović

Apartmaji Pag Šime in Marija Zubović vam bodo omogočili, da boste svoj dopust preživeli kot doma. Na voljo imate 2 apartmaja, ki sta odlično opremljena. Apartmaji so zelo blizu plaže, trgovine, bara in restavracije v kateri si boste lahko privoščili njihove specialitete. Beri več!

 

V kolikor ste se odločili, da boste letos svoj dopust preživeli na prečudovitem, s soncem obsijanem Hrvaškem otoku Pagu, potem boste potrebovali nastanitev, ki vam jo v tistih krajih ponujajo. Navedli smo nekaj možnosti za nastanitve na Hrvaškem otoku Pag, v kolikor pa vas apartmaji Pag na naši strani niso prepričali, vam svetujemo, da obiščete spletno stran www.apartmajidirekt.com, kjer boste zagotovo našli tisto kar iščete.

Apartmaji Pag
Oceni tole stran!