Apartmaji T&J, Mandre
Naravne lepote mesta Mandre vsako leto pripeljejo veliko novih dopustnikov. Na SZ delu otoka Pag kjer se pogled ustavi na otoku Silba ter Olib najdemo mirno mesto, ki mu uspeva ohranjati tradicionalni način življenja in ga združiti s turizmom. V Mandrah se nahajajo apartmaji T&J, ki jih z veseljem, že nekaj let, vodi prijazen par. Namestitev vam nudita v apartmajih in sobah, ki so samo 200 m oddaljeni od morja.

Apartmaji imajo lepo urejeno dvorišče z veliko zelenja. Vsem apartmajem pripada tudi parkirni prostor, ki ga lahko koristijo. Sobe 1+1 nudijo kopalnico s tuš kabino, balkon, vso opremo ter možnost uporabe zunanjega žara. Glede na želje obiskovalcev, je mogoče sobe združiti z apartmaji, tako da se za vsakogar najde ustrezna kapaciteta. 

Poleg sob imajo v ponudbi tudi 6 apartmajev z različnimi kapacitetami (2 osebi, 2+3, 2+1 ter 2+2). Vsi apartmaji imajo teraso ali balkon. So v celoti opremljeni, z veseljem pa lahko s seboj pripeljete tudi hišnega ljubljenčka.

Kontaktirajte lastnike apartmaja in jim pošljite informativno povpraševanje 

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Število oseb:

Dodatna vprašanja:

Od apartmaja se lahko peš odpravite do bližnje peščene plaže, ki nudi tudi predele z večjimi betonskimi ploščami za tiste, ki radi poležavajo in se predajajo sončnim žarkom. Voda je za nekaj stopinj hladnejša od drugih plaž, kar je še posebej dobrodošlo v vročih poletnih dneh.  V neposredni bližini plaže je tudi trgovina.

Vaš dopust v Mandrah lahko popestrite s sprehodi, kolesarjenjem, potapljanjem ali ogledom znamenitosti. Če boste želeli domov prinesti kakšno darilce priporočamo, da se odločite za Paško čipko, sir ali domače olivno olje. Ne bo vam žal.

Apartmaji TJ Mandre

Apartmaji T&J, Mandre
5 (100%) 1 vote